Your Image
Your Image
Your Image

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Καλάθι 0

Εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται από το 1999 στο χώρο της επαγγελματικής, βιομηχανικής ψύξης, με κύριο αντικείμενό την Οργάνωση Ψυκτικών Εγκαταστάσεων.

Από τότε μέχρι σήμερα η συνεχόμενη προσπάθεια για εξέλιξη, η εμπειρία, το μόνιμα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας καθιέρωσαν την επιχείρηση ως μια από τις πλέον γνωστές στα Ιωάννινα και την Ήπειρο. Αναζητώντας πάντα την υψηλή ποιότητα, την άψογη αισθητική και τη λειτουργικότητα, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, προσφέροντας ταυτόχρονα εγγύηση για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνουμε από την αρχή τη μελέτη και το σχεδιασμό και προχωράμε στην εγκατάσταση των ψυκτικών θαλάμων, ψυγείων, βιτρινών κ.ά. (για επιχειρήσεις όπως supermarket, κρεοπωλεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και άλλων επαγγελματικών χώρων).

Η παροχή υπηρεσιών της εταιρείας Κωνσταντινίδης δε σταματά εδώ. Με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια είμαστε συνεχώς δίπλα σας, αναλαμβάνοντας τη συντήρηση και την επισκευή του εξοπλισμού της επιχείρησής σας όλο το 24ωρο. Την επιχείρηση ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ εμπιστεύτηκαν για τον εξοπλισμό τους μερικές από τις γνωστότερες αλυσίδες ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, κρεοπωλείων, σούπερ-μάρκετ, καφέ μπαρ, εστιατορίων, οβελιστηρίων, ιχθυοπωλείων, ανθοπωλείων της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας.

foto etairia2